Hírlevél készítés
Mérhető & megtérülő e-mail marketing

Nekünk számít a hírlevél listád!

Mérhető hírlevél kampány eredmények

Minden kiküldött hírlevél mérhető valamilyen módon:

Az alábbi képen egyik ügyfelünk statisztikáját mutatjuk be. 2019 őszén határoztuk el, hogy növekedést szeretnénk a hírlevél kommunikációban is.

Elkészítettünk egy lead magnet anyagot, amit e-mail címért cserébe bárki megtekinthet, majd egy több hónapos hírlevél autoamatikát építettünk a feliratkozókra. Továbbá havonta 1-2 levelet is elküldtünk aktualitásokkal.

A képen láthatod, 6 hónap alatt milyen eredményt hozott ez a törődés. Azóta még több feliratkozóval, 2 csali-ajánlattal és még szebb számokkal működik ez a webshop.

Hírlevél kampányok készítése

Hírlevelet írni nagyon egyszerű! De kampányban gondolkozni, tucatnyi automatikát készíteni és kezelni párhuzamosan már rendszer és átláthatóságot igényel.

Mi nagyon szeretünk tesztelni, optimalizálni és szuper eredményeket prezentálni a hónap végén minden ügyfelünknek a vezetői riportokban.

Weboldalad van? Webshop? infó termék, szolgáltatás? Egy bevételt termelő – szinte automatikus – hírlevél rendszerre Neked is szükséged van!

Érdekel, milyen szoftvert használunk főként? MailerLite »

Hírlevél vs. PPC? Megtérülés?

Te is gondolkoztál már azon, mi lesz, ha

  • Elveszik a Facebook oldalad (vagy)
  • Törlik a Facebook hirdetési fiókod (vagy)
  • Tiltani fogja a Chrome az alapértelmezett FB Pixel kód elhelyezést a nagy Google-Facebook hirdetési verseny miatt?

 

Ha ez a néhány eset közül bármelyik is bekövetkezik, csak e-mailben és SMS-ben tudod megszólítani újra a vásárlóidat (esetleg postai úton). Éppen ezért a hírlevél feliratkozókkal erősen javasolt törődni, és a PPC kampányok mellett nem csak biztonsági faktorként gondolkozni a címlistákra.

Úgy gondoljuk, a hírlevél rendszer továbbra is az egyik legfontosabb pillére minden vállalkozásnak – és komolyan is vesszük!

Hírlevél készítés ingyen!
• Készítsd el magad! •

Amennyiben Te szeretnéd elkészíteni a hírlevél kampányodat vagy egy munkatársad, bátran ajánljuk a MailerLite szoftvert.

Regisztrálj most és próbáld ki a MailerLite hírlevél küldő szoftvert ingyen!
Ingyenes csomag tartalma:

E-mail marketing kiszervezése
• Elkészítjük helyetted! •

Csak az ötletelés érdekel? A kivitelezést kiszerveznéd?
Szívesen segítünk a megvalósításban!

A hírlevél küldő szoftvert külső ügynökségi hozzáféréssel mi is tudjuk kezelni, így elég csak havonta megnézned az iPhone alkalmazáson keresztül a legfőbb számokat.

Milyen hírlevél szoftvert használunk?

Több hírlevél szoftvert is tesztelünk (Webgalamb, Mailchimp, ActiveCampaigne), azonban a MailerLite szoftverrel kifejezetten nagy és jó tapasztalatunk van. Nagyon szeretjük, hogy minden regisztrációt manuálisan bírálnak el így védve a levél szervereiket az esetleges spameléstől, magas megnyitási arányt kapunk és kiváló az ügyfélszolgálatuk!

Kattints a képre és nézd meg rövid magyar bemutatónkat a szoftverről:

További szoftver bemutatása hamarosan következik a saját tapasztalataink alapján.

Kapcsolódó bejegyzések

Inspirációt keresel?

Kövess minket Facebook-on, és minden érdekes és motiváló cikkről elsőként fogsz értesülni!

Csak egy kattintás: