KKV piackutatás screen weboldal készítés nyitókép Kicsi Dóra

Vállalkozói Facebook csoportban találkoztam Dóri weboldallal kapcsolatos kérdésével. Szimpatikus volt a téma – és mivel szeretek újabb iparát megismerni, szívesen beszélgettem vele a felmerülő webes kérdésekben. Végül úgy alakult, hogy a beszélgetés hatására sikeresen dolgozhattunk együtt az új oldalán.

A konzultációk során folyamatosan beszéltük át, milyen lehetőségeket rejt a piackutatás a KKV szektornak, és milyen problémákra ad megoldást. Dórinak évtizedes tapasztalta van piackutatás területén, amelyet nagy nemzetközi cégek együttműködése során szerzett meg. A szakmai tartalom rendelkezésre állt, és a tartalom m

Weboldal grafika

Ebben az esetben nem állt rendelkezésre webdesign, de egy logót már éppen készítettek Dórinak, így ez támpontot adott az oldal stílusához. Sokszög, éles vonalak, kék dominancia némi zöld játékossággal, de mégis maradjon komoly.

Ezt a logót kaptam meg kiindulásképpen:
kkv-piackutatas-kicsi-dora

Az elkészült weboldalt ezen a linken tudod megnézni: kkvpiackutatas.hu

Felhasznált technikai megoldások:

✓ Weboldal megépítése + grafikai tervezés
✓ Facebook Pixel, remarketing előkészítése FB hirdetésekhez
✓ Google Analytics, Search Console regisztráció
✓ Alap SEO keresőoptimalizálás beállítása + tanácsadás
✓ Weboldal gyorsítása prémium megoldással [ WP Rocket ]
✓ Prémium biztonsági megoldások használata

Matécsa Jonatán

Matécsa Jonatán

Wordpress weboldalak építésével, karbantartásával és/vagy tanácsadással segítem az induló, friss vagy jól haladó vállalkozásokat, így még több bevételt hoznak a weboldalak a tulajdonosaiknak. Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésem. Bízom benne, hogy sikerült új ötleteket adnom valamint közelebb érzed magad egy jó döntéshez!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Friss tartalom értesítő

Kapcsolódó bejegyzések