Mailerlite hírlevél küldés
e-mail marketing funkciók

A legfrissebb e-mail marketing eszközök mind-mind arra lettek tervezve a MailerLite hírlevél küldő szoftverben, hogy növekedést hozzanak a feliratkozottaid számában és erős elköteleződés alakulhasson ki a célközönséged és közted.

Regisztrálj ingyenesen most és próbáld ki az összes prémium funkciót!

Használj brilliáns kampányokat!

Grafikus nélkül is lehet kitűnő hírleveled! A “Fogd és vidd” típusú hírlevél szerkesztővel valamint az előre beépített elrendezések lehetőségével profi és mobil barát hírlevelet készíthetsz. Még HTML tudás nélkül is!

Növeld a célközönséged!

A hírlevél feliratkozók minden vállalkozás számára fontosak. Éppen ezért a MailerLite  szoftver számos könnyen és gyorsan kezelhető eszközzel támogatja, hogy új embereket érhess el minél gyorsabban.

Küld a legjobb üzeneted!

Küldj személyes hírlevelet a MailerLite speciális célzási funkcióival – a megfelelő levelet a megfelelő időzítéssel. A legjobb az egészben, hogy akár percre pontosan tudsz időzíteni!

Optimalizált hírlevél kampányok

A hírlevél kampányod jobban fog teljesíteni, ahogy tesztelsz és ésszerűsíted a leveleidet a hatékonyabb megnyitási és kattintási arányok végett. Fejlődj az e-mail marketing mutatóid a következő funkciókkal:

Mérd az eredményed!

Minden elküldött hírlevél egy tanulási élmény része. Figyeld a kampány leveleid és találd meg, mi segíti a vállalkozásod növekedését a legjobban.

Regisztrálj most és próbáld ki a MailerLite hírlevél küldő szoftvert ingyen!
Ingyenes csomag tartalma:

Összes MailerLite funkció

E-mail kampányok

Eredmények mérése

Kapcsolódás

Hírlevél lista növelése

… és még:

Az oldal affiliate linket tartalmaz, ám így 30 napig használhatod a MailerLite szoftver prémium funkcióit.

Inspirációt keresel?

Kövess minket Facebook-on, és minden érdekes és motiváló cikkről elsőként fogsz értesülni!

Csak egy kattintás: