E-mail / hírlevél automatizáció

Az automatizált e-mailek fő előnye, hogy végigkísérik ügyfeledet a vásárlói útjukon – attól a pillanattól kezdve, hogy megismerik az oldaladat és a cégedet egészen az első konverzióig. Elég egyszer beállítanod a hírlevél automatizációs folyamatodat, ami onnantól kezdve garantálja számodra, hogy a megfelelő vásárlót a legalkalmasabb pillanatban érd el. 

Ápold a kapcsolatot a célközönségeddel

Legyen szó egy, vagy akár több ezer ügyfélről, könnyedén kapcsolatba léphetsz minden egyes feliratkozóddal. Személyre szabottan, célzottan és mindezt különösebb erőfeszítés nélkül.

Növeld az eladásaidat

Találj ki olyan e-mail marketing stratégiát, mellyel hatékonyan és gyorsan fokozhatod az eladásaidat. Küldhetsz exkluzív és releváns ajánlatokat az ügyfelek viselkedése, érdeklődése alapján, de a kosár elhagyókra célozva is nyélbe ütheted a félbemaradt üzletet.

Küldj személyreszabott üzeneteket a célközönségednek

Létrehozhatsz különböző csoportokat az előfizetőidből az érdeklődési körük és a viselkedésük alapján, majd ezeket az információkat felhasználhatod arra, hogy egyedi és releváns üzeneteket küldj nekik, amelyek pontosan fedik az igényeiket.

Tervezd meg és hozd létre néhány gyors kattintással az ideális automatizációs folyamatod!
A szuper intuitív szerkesztő segítségével bárki villámgyorsan megalkothatja az új, automatizációs munkafolyamatát. Dinamikus automatizálási funkciók rugalmassága biztosítja számodra, hogy a munkafolyamatod végeredménye pontosan olyan legyen, ahogyan elképzelted.

Mérd a hírlevél eredményeket

Az azonnali, valós idejű riportok használatával nyomon követheted a közönséged reakcióit, elköteleződését és a növekedésüket is. Használd fel ezeket az információkat, hogy a következő e-mail kampányod során még célzottabb és hatékonyabb leveleket küldhess.

Hírlevél aktivitás

Az automatizált munkafolyamat tervező lehetővé teszi számodra, hogy e-mail sorozatodat különböző e-mailekkel és eltérő lépésekkel valósítsd meg. Tevékenységi riport segítségével pedig azonnal tudhatod, melyik feliratkozód milyen státuszban van éppen és az automatizált folyamat mely részén jár jelenleg.

Előzmények megtekintése

Az automatizálási előzmények segítségével bármikor megnézheted, nyomon követheted és ha szükséges visszaállíthatod az összes korábbi műveletet az automatizációs munkafolyamatodban. Az adatokat rendezheted dátum vagy művelet szerint. 

Hírlevél automatizáció példák és ötletek

Készíts egy e-mail automatikát, amiben 1 és 2 naponta küldöd ki a levelek első felét, majd kicsit nagyobb időközökkel a többit.

Könyv reklám (jobboldali kép):
Készíts egy új automatikát, és állítsd be az első leveled. Adj meg 1 nap szünetet majd mehet a második előre megírt levél is. A kettő levélből már biztosan fognak kattintani valamilyen linkre, így a harmadik napon beállíthatsz különféle szegmentációt és feltételt. A harmadik automatikus levél már az alapján fog kimenni, hogy melyik linkre kattintott – és személyreszabott ajánlattal tudod megkeresni automatikusan.

Születésnapi hírlevél
Készíts automatikát, ahol a “trigger” a születésének napja lesz, és éves ismétlődéssel küld el neki a jókívánságaidat.

Regisztrálj most és próbáld ki a MailerLite hírlevél küldő szoftvert ingyen!
Ingyenes csomag tartalma:

Összes MailerLite funkció

E-mail kampányok

Eredmények mérése

Kapcsolódás

Hírlevél lista növelése

… és még:

Az oldal affiliate linket tartalmaz, ám így 30 napig használhatod a MailerLite szoftver prémium funkcióit.

Inspirációt keresel?

Kövess minket Facebook-on, és minden érdekes és motiváló cikkről elsőként fogsz értesülni!

Csak egy kattintás: