Utánvét ellenőrzés webshopoknak

Téged is bosszant, hogy sok csomagod visszajön, mert nem vették át? Csomagpontra rendeltek, de nem értek oda 2-3 nap alatt, nincs is kifizetve, inkább nem veszik át vagy megrendelik újra később? Szeretnéd az ilyen vásárlókat megszűrni?

Nos, az Utánvét Ellenőr pont ezt tudja!

Webshop készítés mellett több saját webshopunk is van és napi szinten vagyunk kapcsolatban a futárszolgálattal, hallottunk már néhány cifra történetet arról, hogyan visz ki a futár minden nap 3-4 csomagot néhány megrendelőnek, aki ott a helyszínen válogat szó szerint a csomagok közül, és akkor dönti el, melyik impulzus vásárlást szeretné valóban átvenni. A többit visszaküldi. A futár tudja, hogy sok csomag vissza fog fordulni, mégsem tudja elmondani ezt a webshop tulajdonosának. Kellene egy átfogó rendszer ahol ezt titkosított módon összegyűjtve kezelik és a webshop tulajdonosok lehívhatják.

Hogy működik az Utánvét Ellenőr?

A visszapattanó át nem vett csomagokat hozzárendeli a megrendelő e-mail címéhez visszafejthetetlen titkosított módon a rendszer, így az adott e-mail címmel a többi webshopnál már nem tud utánvétes fizetési módot kiválasztani a “trehányabb” megrendelő.

A szolgáltatás 2011 ősszel indult és 2022 év elején már több, mint 500 webshop használta a rendszert. Az ellenőr megalkotójával beszéltem, elmondása szerint naponta 5-6.000 lekérés volt 2022 év elején, ami azóta csak növekedett.

Extra: Kézzel manuálisan is fel lehet rögzíteni nemkívánatos e-mail címeket vagy kivételeket, akiket annak ellenére szeretnél kiszolgálni, hogy a rendszerben esetleg 0.8 az értéke (10 rendelésből 8-at vett át).

Milyen webshop integrációval működik?

  • WordPress / Woocommerce
  • PrestaShop
  • Shoprenter
  • Viltor
  • Cratf CMS

Mennyibe kerül az Utánvét Ellenőr?

Ha több webshopod van, akkor is elegendő egy Utánvét ellenőr regisztráció, és több forrást is lehet rögzíteni, azaz ha több webshopod van, kezelheted mindegyiket 1 regisztráció alatt.

Havi 50 vásárló ellenőrzése minden webshopnak ingyenes! Ezután sem olyan magasak a havi díjak – amennyiben havonta 5-600 rendelésed van, akkor a kicsi csomag lesz megfelelő számodra (3.000Ft/hó). Ha havonta 1 ilyen potenciális visszaküldős vevőt kiszűr a rendszer, már nullán vagy.

Utánvét ellenőr vezérlőpult

Adatvédelem, jog

Ha eddig bármilyen fenntartásod is volt az Utánvét Ellenőr jogszerűségével kapcsolatban, nem kell tovább aggódnod, mivel az Utánvét ellenőr együtműködésben áll a VirtualJog-gal. A virtualJog “lepapírozza” neked a rendszer használatát, és még – csomagtól függő mértékű – bírság garanciát is vállalnak.

Próbáld ki most az Utánvét Ellenőrt!

Regisztrálj még ma, töltsd le a kiegészítő plugint webshopodhoz és csökkentsd a visszaküldött csomagok számát, postázási költségét, tehermentesítsd webshopod csomagolási kapacitását és adminisztrációját!

Matécsa Jonatán

Matécsa Jonatán

Wordpress weboldalak építésével, karbantartásával és/vagy tanácsadással segítem az induló, friss vagy jól haladó vállalkozásokat, így még több bevételt hoznak a weboldalak a tulajdonosaiknak. Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésem. Bízom benne, hogy sikerült új ötleteket adnom valamint közelebb érzed magad egy jó döntéshez!

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Friss tartalom értesítő

Kapcsolódó bejegyzések

Inspirációt keresel?

Kövess minket Facebook-on, és minden érdekes és motiváló cikkről elsőként fogsz értesülni!

Csak egy kattintás:

Letöltés… 55%
Azonnal a tiéd lehet - Töltsd le most!

Évtervező naptár 2022!
Minden fontos dátum egy helyen!

Kampányokat tervezel? Add meg neved és e-mail címed, és azonnal tiéd lehet ingyen a 2021-es évtervező naptár.

✓ Nyomtatható pdf – akár A0 méretben!
Az összes jelentős pirosbetűs ünnep
Minden jelentős “neves” nap
2022 egész éves kampányhoz
BlackFriday kampányhoz
Karácsonyi kampányhoz

.