learn-cake-decorating-online

Projekt:
Ügyfél: LearnCakeDecoratingOnline
Dizájn: Ügyféllel közösen
Fejlesztés: Ötletiroda
Szövegírás: Ügyfél
Kivitelezési idő: 15 munkanap

Weboldal megújítás

Szinte mindenkinek fontos, hogy fejlessze magát valamilyen területen. Nagyon sokan az otthoni torta és egyéb desszert dekorációs tudásuk fejlesztik, és szívesen kutatnak ebben a témában. Egy fórumon kezdtünk el beszélgetni Bettivel (oldal tulajdonosa), hogyan lehetne megújítani a sok éve magára hagyott weboldalát.

Elég sok konzultáció és gondolkodás után találtuk meg a legjobb megoldást – ugyanis a több, mint 100 videós kurzus a Kajabi rendszerében elérhető nála, és nem tervezte onnan elhozni. Nehézség volt, hogy a régi weboldal még Woocommerce-ben és a Gumroad-ban is árulta a kurzusokat, így minden egy platforma kellett hozni. A szokásostól eltérő többszöri megbeszélések sorozata lassította az oldal elkészülésének ritmusát, de a végeredmény olyan lett ahogy vártuk.

Mire kell figyelni egy weboldal megújításakor?

Első lépésként végignézzük a pluginokat, WordPress verziót, mit lehet vagy mit érdemes frissíteni, milyen megoldásra nem kell extra plugin és mire javaslunk mást. Az oldalon eléggé régi verzió futott minden pluginból. Most láttam életemben először a W3 total cache plugin 0.15-ös verziószámát, amiből már 2.1-es verzió is elérhető volt.

w3-totalcache

Tartalmilag beállítjuk a SEO plugint megfelelően, és megvizsgáljuk, milyen lehetőség vannak a belső linképítésre, termék ajánlásra. Mivel az lcdo.com -n elég sok korábbi bejegyzés volt, így ezeket optimalizálva elég jó SEO eredményt tudtunk elérni már az első hónapban gyakorlatilag megduplázódott a Google keresőben a megjelenési szám, az átkattintási szám is több, mint duplájára növekedett 1 hónap alatt. Minden bejegyzés aljára elhelyeztünk további blog ajánlást és videós kurzus/termék ajánlót, így várhatóan a vásárlási kedv is a sok évvel ezelőtti szintre fog visszaemelkedni.

Szinten minden fontos helyre bekerültek a korábbi ügyfelek visszajelzései, és az oldal korábbi 20 másodperces betöltési idejét is csökkentettük 2 másodpercre.

A megújult weboldalt itt találod meg: learncakedecoratingonline.com

Felhasznált technikai megoldások:

✓ Weboldal módosítása/újraépítése grafikai látványterv alapján
✓ Facebook Pixel, Google Analytics, Search Console implementálás
✓ SEO keresőoptimalizálás beállítása
✓ Termékek szűrése, Kajabi átkötés
✓ Weboldal gyorsítása prémium megoldással [ WP Rocket ]
✓ Prémium biztonsági megoldások használata

Előtte / utána képernyőkép
Online sütidekorálás kurzusok - LearnCakeDecoratingOnline.com 1
Matécsa Jonatán

Matécsa Jonatán

Wordpress weboldalak építésével, karbantartásával és/vagy tanácsadással segítem az induló, friss vagy jól haladó vállalkozásokat, így még több bevételt hoznak a weboldalak a tulajdonosaiknak. Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésem. Bízom benne, hogy sikerült új ötleteket adnom valamint közelebb érzed magad egy jó döntéshez!

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Friss tartalom értesítő

Kapcsolódó bejegyzések

Inspirációt keresel?

Kövess minket Facebook-on, és minden érdekes és motiváló cikkről elsőként fogsz értesülni!

Csak egy kattintás:

Letöltés… 55%
Azonnal a tiéd lehet - Töltsd le most!

Évtervező naptár 2022!
Minden fontos dátum egy helyen!

Kampányokat tervezel? Add meg neved és e-mail címed, és azonnal tiéd lehet ingyen a 2021-es évtervező naptár.

✓ Nyomtatható pdf – akár A0 méretben!
Az összes jelentős pirosbetűs ünnep
Minden jelentős “neves” nap
2022 egész éves kampányhoz
BlackFriday kampányhoz
Karácsonyi kampányhoz

.