dugulas-elharitas-pecel-weboldal-készites-wordpress

Projekt részletei:
Ügyfél: Prekopa Vilmos, Budapest és környékén hoz helyre lefolyó dugulásokat.
Dizájn: otletiroda.hu
Fejlesztés: otletiroda.hu
Szövegírás: otletiroda.hu
Kivitelezési idő: 3 nap

Egy Facebook kommentben hívta fel egy ismerősöm a figyelmem, hogy az ismerősének volt szüksége weboldalra. Rövid beszélgetés után után kiderült, hogy egy friss vállalkozás induló weboldaláról lenne szó.

A beszélgetések során sok kérdést tettem fel, hogy megértsem a célpiac problémáit, aktualitását és a megkülönböztetési jegyeket, mivel dugulás elhárításra rengeteg találat ad a Google, és több szöveges tartalommal gondoltunk indulni már az elején. A megrendelő 3 blogbejegyzést írt az elején, amit elhelyeztünk a főoldalon. Kértem tőle valós visszajelzéseket is, így néhány nap alatt elkészült az oldal hosszú magyarázó szöveges tartalommal, az általánosan felmerülő kérdések megválaszolásával a SEO jegyében.

Weboldal célja

A weboldalnak 2 fő célja volt. Egyrészről szerettük volna, hogy mindenképpen hívás történjen a weboldalról. Ha valakinek szüksége van dugulás elhárításra, az biztosan azonnal és mobilon fog keresni, így olyan gombokat helyeztem el több helyen, ami egyből telefonálást indít mobilról.

Másrészről fontos volt, hogy minőségi és könnyen érthető tartalommal indítsuk el az oldalt, ezért a megrendelőt is megdolgoztattam picit a tartalomgyártásban.

Ha a látogatót nem sikerült elsőre meggyőzni, vagy még felmerültek benne kérdések de nem szeret telefonálni (lásd fiatalabb generáció), arra az esetre egy 0-24 online Facebook chat modult építettünk be, ahol bármilyen egyedi problémára és kérdésre szinte azonnal tud válaszolni a szerelő.

Eredmény

A weboldal elkészülése után Google Adwords kampányt vett igénybe a tulajdonos egy szolgáltatótól, így nem kellett várni a SEO lassabban megtérülő eredményére. A forgalom tehát megérkezett az oldalra, és sok megkeresés érkezett, amiből aztán sok munka let, így a visszajelzések alapján jól sikerült a viszonylag egyszerűbb weboldal építkezésünk.

A weboldalt az átadás óta a megrendelő kezeli, folyamatosan kerülnek fel rá az újabb blogbejegyzések, és a keresőoptimalizálásban is lépkednek előre.

Az elkészült oldalt itt éred el: dugulas-elharitas.eu

Felhasznált technikai megoldások

✓ Új webdesign [ Elementor ]
✓ Facebook online chat modul a látogatóknak
✓ SEO Keresőoptimalizálás + tanácsadás az építkezés során
✓ Weboldal gyorsítása prémium megoldással [ WP Rocket ]
✓ Prémium biztonsági megoldások használata
✓ Gombra kattintható telefonhívás a lehető legjobb CTA konverziós arány elérése érdekében

Főoldal képernyőmentése
weboldal-keszites-dugulaselharitas
Matécsa Jonatán

Matécsa Jonatán

Wordpress weboldalak építésével, karbantartásával és/vagy tanácsadással segítem az induló, friss vagy jól haladó vállalkozásokat, így még több bevételt hoznak a weboldalak a tulajdonosaiknak. Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésem. Bízom benne, hogy sikerült új ötleteket adnom valamint közelebb érzed magad egy jó döntéshez!

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Friss tartalom értesítő

Kapcsolódó bejegyzések

Inspirációt keresel?

Kövess minket Facebook-on, és minden érdekes és motiváló cikkről elsőként fogsz értesülni!

Csak egy kattintás:

Letöltés… 55%
Azonnal a tiéd lehet - Töltsd le most!

Évtervező naptár 2022!
Minden fontos dátum egy helyen!

Kampányokat tervezel? Add meg neved és e-mail címed, és azonnal tiéd lehet ingyen a 2021-es évtervező naptár.

✓ Nyomtatható pdf – akár A0 méretben!
Az összes jelentős pirosbetűs ünnep
Minden jelentős “neves” nap
2022 egész éves kampányhoz
BlackFriday kampányhoz
Karácsonyi kampányhoz

.