faberlandhero

Projekt:
Ügyfél: Faberland: Játszótéri eszközök gyártásával és játszótér építéssel foglalkozó magyar vállalkozás
Dizájn: Ügyfél saját grafikusa
Fejlesztés: otletiroda.hu
Szövegírás: Ügyfél
Kivitelezési idő: 3,5 hét

A Faberland már 2010 óta gyárt jobbnál tökéletesebb játszótereket és játszótéri eszközöket (kicsiknek és felnőtteknek vagy akár mozgáskorlátozottak számára), de ezt a kiválóságot már nem tudta megmutatni a régi egyedi fejlesztésű weboldalukat – valamint nehezebb volt a kategóriák bővítése, új oldalak készítése, Facebook Pixel beillesztés, SSL hitelestés sem volt, stb… Márpedig a tulajdonos eltökélt célja az volt, hogy sok fontos kifejezésre első legyen az oldal és könnyen megtalálhatóak legyenek a termékek, így váltani kellett megfelelve a 2020-as elvárásoknak.

A régi oldal összesen 25 oldalt tartalmazott, itt volt megtalálható sok termék – egy részüket már nem is gyártották, valamint sok új játszótéri terméket találtak ki azóta amit nem tudtak kellően informatívan és szépen megmutatni. Stratégiai tervezésbe kezdtünk, és végül minden terméknek saját oldalt adtunk, így bő 200 oldalra lett szükségünk katalógus szerűen a B2G piac elvárásainak megfelelően. Mivel a termékek rendkívül élénkek a jó 3D rendernek köszönhetően, ezért fehér és tört fehér hátteret kaptak – vibrálnak a képek az oldalon!

Megtartottuk a régi bevált URL-eket és a tartalmaikat felfrissítettük. A termékek saját leírást kaptak, a termékkategóriák is bővítésre kerültek. Így született meg a Faberland új weboldala, amit szupergyors VPS tárhelyre tettünk.

Wordpress weboldal fooldal-elotte-utana

A weboldal célközönsége egyébként elég szűk, mivel elsősorban B2G a fő vásárló erő (önkormányzatok, óvodák, bölcsödék, iskolák), és csak másodsorban B2B. A termékelírásoknál és egy-egy építési folyamatábra bemutatása szerintem jól sikerült, megkönnyíti az ilyen jellegű projektek előzetes tájékozódását a leendő megrendelőknek.

Erre a munkára kifejezetten büszkék vagyunk, mert sok minden segítette az oldal sikerét. Egyrészt az ügyfél kiválóságra törekvése termékeiben és szolgáltatásában, másrészt a saját grafikusuk a megbeszéléseink után szép oldalt álmodott meg. A jól megírt szövegezés során folyamatosan láthatóak a Google-helyezés előrelépések, valamint ezt támogatva egy SEO partner folyamatosan építi a linkeket az oldalra. Saját cikkek is születnek folyamatosan, mert ahogy a közmondás is tartja; tartalom-tartalom-tartalom : )

Mivel 200 oldalról van szó sokféle egyedi grafikai megoldással, úgy kellett kialakítani az oldalt, hogy néhány perc alatt bármelyik gomb típust, betűtípust vagy grafikai elemet globálisan tudjunk változtatni, ne kelljen egesével végigmenni 50-100 oldalon egyesével (sok weboldal készítő még így dolgozik). Közel ezer CSS formázási sor azonban ezen is segített, így az oldal gyors maradt és bármelyik eleme gyorsan alakítható.

A weboldal főoldala a slideshow által behívott extra scriptek ellenére 2,7 másodperc alatt teljesen betölt, de az első képernyőkép már 1 másodperc alatt látható. Egy gyors és szép weboldal pedig mindig jó benyomást kelt az érdeklődőre.

faberland-gyors-weboldal-vps

Az elkészült weboldalt ezen a linken tudod megnézni: faberland.hu

Felhasznált technikai megoldások:

✓ Weboldal megépítése grafikai látványterv alapján [ Elementor ]
✓ Hírlevél rendszer beállítása az érdeklődőknek (pl.: pályázat figyelés) [ Mailerlite ]
✓ Facebook Pixel, Google Ads
✓ Google Analytics, Search Console regisztráció
✓ Alap SEO keresőoptimalizálás beállítása
✓ Weboldal gyorsítása prémium megoldással [ WP Rocket ]
✓ Prémium biztonsági megoldások használata
✓ Szupergyors VPS tárhely [ Cloudways ]

Képek a weboldalról
faberland-kategoriaoldal wordpress weboldal építés
faberland-kategoriaoldal2 wordpress weboldal építés
faberland-termkoldal wordpress weboldal építés
faberland-fooldal1 wordpress weboldal építés
Matécsa Jonatán

Matécsa Jonatán

Wordpress weboldalak építésével, karbantartásával és/vagy tanácsadással segítem az induló, friss vagy jól haladó vállalkozásokat, így még több bevételt hoznak a weboldalak a tulajdonosaiknak. Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésem. Bízom benne, hogy sikerült új ötleteket adnom valamint közelebb érzed magad egy jó döntéshez!

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Friss tartalom értesítő

Kapcsolódó bejegyzések

Inspirációt keresel?

Kövess minket Facebook-on, és minden érdekes és motiváló cikkről elsőként fogsz értesülni!

Csak egy kattintás:

Letöltés… 55%
Azonnal a tiéd lehet - Töltsd le most!

Évtervező naptár 2022!
Minden fontos dátum egy helyen!

Kampányokat tervezel? Add meg neved és e-mail címed, és azonnal tiéd lehet ingyen a 2021-es évtervező naptár.

✓ Nyomtatható pdf – akár A0 méretben!
Az összes jelentős pirosbetűs ünnep
Minden jelentős “neves” nap
2022 egész éves kampányhoz
BlackFriday kampányhoz
Karácsonyi kampányhoz

.